Antena Căutare

Șocul ANULUI. S-a aflat ADEVĂRUL despre Elodia. Ce s-a întâmplat ÎN REALITATE cu soția lui Cioacă!

Emilia Ghinescu a avut o întâlnire cu fostul ei ginere, Cristian Cioacă. Femeia a mărturisit că a şocat-o ce i-a spus acesta despre fiica ei.

Emilia Ghinescu și-a adus aminte că fostul ei ginere i-a mărturist că ar vrea să se sinucidă și i-a spus că nu își va mai vedea fiica, nici vie, nici moartă, informează romaniatv.net. Femeia nu poate înțelege de ce Cristian Cioacă a luat așa o pedeapsă de mică.

Mama Elodiei Ghinescu a retrăit cu tristețe ziua de 1 Martie, pentru că și-a readus aminte de fiica ei. În plus, nu și-a văzut nici nepoțelul de cinci ani, iar sora lui Cristian Cioacă îi interzice acest drept.

Condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei, fostul poliţist Cristian Cioacă a cerut revizuirea sentinţei, dar aceasta i-a fost respinsă de judecători.

Vestea MOMENTULUI de la Ministerul Educației. Peste 200.000 de tineri vor beneficia de asta: „Avem suficiente fonduri”... Primăvara se lasă așteptată! Ce se va întâmpla cu vremea, în următoarele ore. Cod galben pentru 16 judeţe! Poliția inter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x