Antena Căutare

Şoferii care sunt prinşi că vorbesc la telefon în timp ce conduc sunt amendaţi, fără drept de apel!

Iar de când au intrat în vigoare modificările la Codul Rutier, agenţii au ieşit la vânătoare de conducători auto indisciplinaţi. Au dat o grămadă de amenzi, cu toate acestea nu toată lumea a înţeles că s-a terminat cu discuţiile la mobil, în trafic. În Baia Mare, un poliţist a fost filmat în timp ce conducea şi vorbea la telefon.

Utilizarea telefonului mobil este interzisă prin lege în România! Coroborată cu o altă încălcare a legislației rutiere rămâi PIETON pentru 30 de zile.

Într un filmuleț înregistrat de camera de bord a unui șofer maramureșean în cursul după-amiezii de ieri pe Bd. Unirii din Baia Mare se vede clar cum șoferul unei autospeciale de poliție încalcă două reguli rutiere: depășire în zona trecerii la nivel cu calea ferată și vorbește la telefon în timpul deplasării neutilizând sistemul handsfree. Practic agentul de la volan ține telefonul în mâna dreaptă și conduce liniștit.

Primele imagini din interiorul Clubului Colectiv, locul în care s-a produs incendiul ce a curmat 64 de vieţi!... Amenzi de peste 52.000 de lei pentru mai multe nereguli găsite într-un club din Sectprul 2 al Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x