Antena Căutare

Soferul TIR-ului implicat in accidentul din Ungaria suferea de o boala care provoaca somnolenta

Ovidiu Munteanu, soferul TIR-ul implicat in accidentul din Ungaria, fusese la Urgenta cu numai 36 de ore inainte de accident. Barbatul a refuzat internarea, desi suferea de enterocolita. Medicii sustin ca aceasta boala poate provoca somnolenta.



"Pacientul a fost investigat si diagnosticat cu enterocolita acuta virala, cu reactie urticariforma generalizata. Prezenta apatie, adinamie, scaune diareice, sindrom subfebril si a fost trimis la Sectia de Boli Contagioase, unde i s-a propus internarea. Pacientul a refuzat internarea si a semnat in registrul de consultatii. In consecinta, i s-a prescris o reteta cu o medicatie adecvata", a declarat dr. Olariu, citat de Mediafax.

Doctorii i-au recomandat aradeanului sa ia cateva zile de repaus si sa mearga la medicul de familie pentru supraveghere medicala.

In afara de tratamentul cu antibiotice, barbatului i s-a prescris si un antivomitiv care poate da stari de somnolenta. Potrivit medicilor, si boala de care suferea ii putea afecta reactiile la volan.

"Boala in sine poate sa dea o stare de somnolenta, din cauza deshidratarii prin scaunele diareice si din cauza sindromului subfebril. Avea nevoie de trei-cinci zile de tratament si repaus", a declarat directorul medical al Spitalului Judetean Arad.

14 romani au murit si doi se afla in stare grava la spital, in urma accidentului rutier petrecut in Ungaria. Printre persoanele decedate sunt si trei copii.

Soferul TIR-ului care a fost implicat in accidentul din Ungaria, soldat cu 14 morti, a fost retinut luni. Barbatul are 31 de ani, se numeste Ovidiu Munteanu si lucra la firma din Arad de trei ani. El a fost grav ranit in urma accidentului.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Doi suspecti prinsi in cazul furturilor de tablouri de Grigorescu si Tonita... UPDATE! Vicepresedintele CJ Cluj, Radu Bica, arestat 29 de zile pentru luare de mita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x