Antena Căutare

Sorin Oprescu da in judecata un consilier PDL pentru acuzatii nefondate

In urma unor intrebari considerate nepotrivite ale consilierului general Romeo Pop (PDL), primarul general Sorin Oprescu a anuntat, luni, ca il va da in judecata pe acesta. Pop a cerut ca Oprescu sa raspunda intrebarii daca sunt adevarate acuzatiile aparute in presa, potrivit carora edilul Capitalei a avantajat unele firme care l-au sponsorizat in campania electorala din 2008, informeaza Mediafax.

Discutia a avut loc luni, in timpul sedintei CGMB, Pop dorind sa afle daca in eventualitatea dovedirii acesor acuzatii ca fiind adevarate, Oprescu ar fi dispus sa isi dea demisia.

Sorin Oprescu a negat toate acuzatiile aduse si a spus ca il va da in judecata pe Romeo Pop, precizand ca niciuna dintre afirmatiile aparute in presa nu este adevarata. Primarul a spus ca niciodata Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB) nu a avut vreo legatura cu cumparaturile facute de spitale.

"Licitatiile pentru medicamente au fost facute de directorii de spitale, la cererea colegilor lor, iar in ceea ce priveste aparatura, consiliul de administratie al spitalelor hotarareste ce sa cumpere", a precizat Oprescu.

Edilul Capitalei a tinut sa precizeze faptul ca, in urma cu doua saptamani, i s-a prezentat un material care a aparut luni in presa, atunci fiindu-i ceruta suma de 100 de mii de euro pe luna ca acesta sa nu apara.

"Am refuzat. Pe mine nu ma santajeaza nimeni", a spus Oprescu.

Intrebat cine este persoana care a vrut sa-l santajeze, Oprescu a spus ca nu vrea sa dea amanunte si ca se va afla totul in justitie.

Oprescu a plecat inaintea incheierii sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti, spunand ca nu sta sa fie jignit.

VIDEO! Zeci de paini, "culese" de pe ASFALT si date la vanzare!... Victor Ponta: Boc si-a datoria! A plictisit pe toata lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x