Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Sorin Ovidiu Vintu, transportat la spital, dupa ce i s-a facut rau in sala de judecata

Sorin Ovidiu Vintu a fost transportat la un spital din Capitala, dupa ce i s-a facut rau la Tribunalul Bucuresti. Omul de afaceri se afla acolo pentru un nou termen in procesul in care este judecat pentru favorizarea infractorului.Sorin Ovidiu Vintu a mai fost internat in luna octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitala. Omul de afaceri a fost spitalizat atunci la Terapie Intensiva, intrucat acuza probleme cardiace.

Sorin Ovidiu Vintu a refuzat sa isi ia medicamentele si sa manance cateva zile, in perioada in care s-a aflat in arestul Directiei de Cercetari Penale. Se pare ca omul de afaceri ar urma un tratament medicamentos pentru poliomielita de care sufera.

Vintu a fost arestat preventiv in noaptea de 9 spre 10 septembrie si este acuzat ca a favorizat fuga din tara a fostului director Gelsor, Nicolae Popa. Dupa o saptamana petrecuta dupa gratii, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul, depus de aparatorii acestuia. Vinu a fost, astfel, eliberat din arestul Politiei Capitalei, pe 16 septembrie.

Procesul lui Vintu a inceput in luna noiembrie, insa primele doua termene de judecata au fost amanate din diverse motive.

Foto: Intactimages

Recomandari