Antena Căutare

SPECIAL! Firma de casa a lui Necolaiciuc, in gratiile Ancai Boagiu

Dupa ani de pierderi si alte cateva incercari nereusite de restructurare, CFR Calatori si CNCF "CFR" SA isi incearca din nou norocul. O alta restructurare este prevazuta pentru cele doua sectoare feroviare, in conditiile in care cel putin pentru CFR Calatori, Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a propus chiar declararea insolventei.

Cu ganduri mai bune, de aceasta data, si mai ales la recomandarea FMI, Ministerul Transporturilor si-a propus o varianta mai prietenoasa - restructurarea sistemului feroviar. Cum programul amplu are nevoie de consultanta, s-a organizat rapid si o licitatie. Caietul de sarcini a cerut ca viitorul consultant sa aiba experienta serioasa in sectorul feroviar, de minimum trei si maximum cinci ani.

Surse din minister vorbesc insa despre o alta afacere servita pe tava unei mai vechi firme de casa a Ministerului Transporturilor - Seneca.

Firma de consultanta vine de peste Ocean si a fost cea care s-a ocupat de buna reorganizare a intregului sistem feroviar romanesc in 1998.

Tot articolul, in Jurnalul National

OMS: Romania, sub amenintarea unei epidemii de rujeola... SUA: Un copil si-a impuscat doi colegi de gradinita ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x