Căutare Live

Un spital de copii din România a rămas 20 de ore fără apă! „Nu este APĂ curentă şi NIMENI nu lucrează pentru remedierea situaţiei”

Peste 300 de copii internați în Spitalul de Copii din Cluj-Napoca au rămas fără apă curentă timp de 20 de ore! Inițial, reprezentanții spitalului au anunțat că apa se va lua timp de trei ore, însă perioada a fost depășită.

Spitalul de copii din Cluj Napoca a rămas fără apă timp de 20 de ore

„Am sunat la Dispeceratul Apă Şomeş şi cel care a preluat apelul mi-a comunicat senin că nu se ştie de avarie! Marea problemă este că eu NU AM GĂSIT PE NIMENI care să se prefacă măcar că lucrează pentru remedierea avariei.” , a postat pe o rețea de socializare deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a făcut pulică problema.

Apa a început să curgă abia a doua zi dimineață. „După aproape 20 de ore de chin şi mizerie a venit apa la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Întâi a venit apa caldă şi abia acum un fir de apă rece. Ştiu, în imagine vedeţi şi rugina de pe chiuvetă şi pe lângă robinet”

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... I-au văzut pe ai lor uciși mișelește pe străzi, iar azi s-au adunat la ÎCCJ! Începe procesul Revoluției! Ce simt cei car...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri