Antena Căutare

Un spital de copii din România a rămas 20 de ore fără apă! „Nu este APĂ curentă şi NIMENI nu lucrează pentru remedierea situaţiei”

Peste 300 de copii internați în Spitalul de Copii din Cluj-Napoca au rămas fără apă curentă timp de 20 de ore! Inițial, reprezentanții spitalului au anunțat că apa se va lua timp de trei ore, însă perioada a fost depășită.

Un spital de copii din România a rămas 20 de ore fără apă! „Nu este APĂ curentă şi NIMENI nu lucrează pentru remedierea situaţiei”
Spitalul de copii din Cluj Napoca a rămas fără apă timp de 20 de ore

„Am sunat la Dispeceratul Apă Şomeş şi cel care a preluat apelul mi-a comunicat senin că nu se ştie de avarie! Marea problemă este că eu NU AM GĂSIT PE NIMENI care să se prefacă măcar că lucrează pentru remedierea avariei.” , a postat pe o rețea de socializare deputatul Emanuel Ungureanu, cel care a făcut pulică problema.

Apa a început să curgă abia a doua zi dimineață. „După aproape 20 de ore de chin şi mizerie a venit apa la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca. Întâi a venit apa caldă şi abia acum un fir de apă rece. Ştiu, în imagine vedeţi şi rugina de pe chiuvetă şi pe lângă robinet”

De ce cred proprietarii că e mai sigur să închiriezi unui cuplu... I-au văzut pe ai lor uciși mișelește pe străzi, iar azi s-au adunat la ÎCCJ! Începe procesul Revoluției! Ce simt cei car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x