Căutare Live

Lali era cât un munte, dar s-a prăbușit chiar în sala de sport unde era antrenor. Campionul de 28 de ani a lăsat în urmă o soție, dar și o copilă de doar un an

Fostul campion la karate, Piski Lajos Arnold a murit la doar 28 de ani, chiar în sala de sport unde supraveghea sportivii. Nu se cunoaște cauza decesului, sportivul s-a prăbușit pur și simplu la pământ sub ochii celor prezenți.

campion mort la doar 28 de ani

bihon.ro

Bărbatul, care era din Oradea, a lucrat în ultimii ani ca și antrenor personal de culturism și fitness.

Fostul karatist se afla în sala de culturism, unde supraveghea clienții care efectuau exercițiile fizice. Nu se știe din ce cauză, brusc, s-a prăbușit la pământ. Unele surse spun, conform bihon.ro, că în momentul în care a căzut efectiv din picioare nu făcea exerciții fizice.

Au fost alertate imediat echipajele de prim ajutor, care l-au găsit pe tânăr în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. Imediat a sosit și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, cu medic, care a continuat procedura de resuscitare. O oră și jumătate au încercat să-l readucă la viață prin tehnici de resuscitare, dar fără succes, din păcate.

Cum s-a răzbunat o femeie înșelată pe viitorul soț, când acesta se aștepta mai puțin. Metoda ei a uimit pe toată lumea

A fost multiplu campion

„Nu îmi vine să cred că vorbim de Lali la timpul trecut. Un om de nota 10 și un sportiv de mare ținută, multiplu campion național la karate, cu medalii la competițiile europene și mondiale. Este o durere imensă în sufletele noastre: La noi în club a activat vreo zece ani, până la nivel de under 21. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a declarat antrenorul de karate Ioan Vaida, care a lucrat cu „Lali” la clubul Shogunul Oradea, scrie aceeași sursă.

Pe lângă sportul care l-a făcut campion, Lajos a făcut pasul spre body-building.

La începutul lunii decembrie a participat la Gala Shogunul, desfășurată în localitatea bihoreană Sântandrei, unde a fost premiat pentru activitatea de arbitru de karate pe care o mai îndeplinea în cadrul clubului. „Lali” ,cum îi spuneau prietenii era căsătorit din 2018 și avea o fetiță de un an.

Lali era cât un munte, dar s-a prăbușit chiar în sala de sport unde era antrenor. Campionul de 28 de ani a lăsat în urmă o soție, dar și o copilă de doar un an

Olt: Tânăr amendat cu 5.000 de lei, după ce a sunat la 112 şi a spus că se va sinucide; el a fost găsit de poliţişti, fi... SONDAJ: 40% dintre românii care joacă în cazinouri merg pentru a câştiga, 60% pentru distracţie...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri