Antena Căutare

În ce stare se află persoanele rănite în urma atacului de la Brăila! Mai mulți medici, chemați de acasă de urgență

Noi detalii continuă să apară despre atacul de la Brăila, unde au fost rănite zece persoane, după ce un tânăr de 20 de ani a înjunghiat un bărbat, iar mai apoi a intrat cu mașina într-un centru comercial. 


Noi detalii continuă să apară despre atacul de la Brăila, unde au fost rănite zece persoane, după ce un tânăr de 20 de ani a înjunghiat un bărbat, iar mai apoi a intrat cu mașina într-un centru comercial.

Potrivit presei locale, mai mulți medici au fost chemați de acasă ca să-i ajute pe răniți, care au suferit mai multe traumatisme.

Mai exact, individul cu poftă de sânge a băgat în spital șase persoane, dintre patru adulți și doi copii. Dintre acestea, trei persoane adulte și cei doi minori sunt în stare stabilă, cu politraumatisme survenite în urma accidentului rutier. Deși medicii continuă investigațiile, important este că nicio persoană din cele cinci lovite cu mașina nu se află în stare gravă.

Persoana înjunghiată se află acum în sala de operații. Alți martori susțin că atacatorul s-ar fi prezentat la târgul auto de pe Șos. Buzăului și ar fi plecat să facă proba autoturismului împreună cu vânzătorul. La sensul giratoriu de la Cazasu, l-ar fi înjunghiat pe vânzător și l-ar fi dat jos din mașina, după care a plecat în cursa nebună.

De asemenea, mai mulți medici au fost chemați de acasă ca să ajute victimele: ”Au venit la spital încă trei chirurgi generaliști, doi ortopezi, un chirurg plastician, un chirurg OMF, un chirurg toracic și un neurochirurg, plus medicul șef UPU și directorul medical al unității. Toate victimele au fost salvate prin intervenție promptă într-un timp record.”, a declarat dr. Dragoș Voicu, medic chirurg, șef secție, la Spitalul Județean Brăila, conform obiectivbr.ro.

Programele şcolare, un factor de stres pentru elevi! Ce a arătat o nouă radiografie făcută sistemului de educaţie... Ultimă oră! Tragedia de la Brăila, repetată duminică seară, în Constanța! Un tânăr de 28 de ani a murit, după ce un șof...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x