Antena Căutare

Starea unui pacient rănit în incendiul de la Colectiv s-a agravat! Ce spun medicii

Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.

Starea unui pacient rănit în incendiul de la Colectiv s-a agravat! Ce spun medicii
Unul dintre pacienți se confruntă cu o situație dificilă

Starea unui rănit aflat în terapie intensivă s-a agravat, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, Florin Bica.

"În terapie intensivă, starea unui bolnav în stare gravă s-a agravat, este foarte grav, nu este în zona critică, dar a devenit foarte grav. În momentul de față avem cinci critici, cinci grav — foarte grav, cinci grav. Restul de 6 sunt pe etaj și sunt stabili", a precizat medicul.

El a menționat că, zilnic, au loc operații, se schimbă pansamente și se curăță țesutul necrotic.

UPDATE Ioan Lascăr 11.12 (Spitalul Floreasca): Starea răniților de la Colectiv — caracterizată de o evoluție liniară

Șeful Secției de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalului de Urgență Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniților de la clubul Colectiv internați în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluție liniară, fără modificări spectaculoase.

"Avem 14 pacienți. Starea lor este aproximativ caracterizată de evoluție liniară, nu avem modificări spectaculoase, niciunul dintre pacienții care au fost încadrați în cele două eșaloane de gravitate nu și-a schimbat locația. Avem șase bolnavi critici, iar restul sunt bolnavi grav. Doar unul dintre ei nu are traheostomie, restul sunt traheostomizați. Probabil că vom reuși să îndepărtăm în măsură importantă escarele de la toți pacienții, adică țesutul mort", a spus Ioan Lascăr.

Sursa: Agerpres

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

GALERIE FOTO: Cum s-a văzut protestul de la înălţime! Mii de oameni au mărşăluit în memoria victimelor din clubul Colect... Primarul Cristian Popescu Piedone a demisionat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x