Antena Căutare

Sunt focare de gripă în mai multe oraşe. Medicii sunt în alertă: Cum deosebești gripa de o banală răceală

În numai şapte zile, gripa a dublat numărul de morţi. 16 pacienţi au fost răpuşi în România de virusul gripal, potrivit unui raport făcut public de Ministerul Sănătăţii.

În numai şapte zile, gripa a dublat numărul de morţi. 16 pacienţi au fost răpuşi în România de virusul gripal, potrivit unui raport făcut public de Ministerul Sănătăţii.

Sunt mii de îmbolnăviri în toată ţara şi tot mai multe spitale care au intrat în carantină. Şi totuşi, în prima declaraţie publică de la preluarea mandatului, noul ministru al Sănătăţii spune că în România NU există epidemie de gripă, ci doar focare locale.

Peste o sută de mii persoane au fost diagnosticate cu infecţii respiratorii în toată România, cu 23% mai multe decât la sfârşitul lui ianuarie.

Oficialii din Ministerul Sănătăţii spun că NU este epidemie, deşi numărul deceselor s-a dublat de la o săptămână la alta. Sunt 16 morţi, pe lista anunţată astăzi de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

Medicii atentioneaza gripa poate fi confundata cu o banala raceală. Tocmai de aceea, de la primele semne, adică febra peste 38 de grade, dureri de gât, dar mai ales dureri de cap, dureri musculare şi o stare de astenie, trebuie sa ne prezentam de urgenţă la un cabinet medical.

Revoluția fiscală 2018: Noile calcule sunt halucinante! Mamele riscă să piardă bani din indemnizațiile de creștere a cop... Manelele au răsunat, astăzi, la Muzeul Ţăranului Român din București: „Noi, în general, vinerea şi sâmbăta ridicăm o cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x