Antena Căutare

Sute de mii de șoferi din România sunt în pericol de a-și pierde PERMISELE! Legea a fost dată în urmă cu puțin timp!

Ca și când noul cod rutier nu le-ar da mari bătăi de cap, mulți șoferi din România sunt în pericol de a-și pierde permisele dintr-un motiv pe care nu-l știau până astăzi

Ca și când noul cod rutier nu le-ar da mari bătăi de cap, mulți șoferi din România sunt în pericol de a-și pierde permisele dintr-un motiv pe care nu-l știau până astăzi .

Potrivit unei prevederi a Ministerul Sanatatii, permisele de conducere nu vor mai fi eliberate sa reinnoite persoanelor care sufera de afectiuni neurologice grave, asta in cazul in care candidatul nu aduce un aviz medical autorizat in acest sens.

Acest lucru poate duce la o reducere semnificativa a numărului de șoferi din țara pentru ca, potrivit unui studiu, Romania se poziționează pe locul 5 in clasamentul european al adormirii la volan, peste 270.000 de șoferi suferă de apnee in somn.

„Balena Albastră” lovește din nou în România! Copilul n-a mai venit la școală, iar poliția a descoperit ceva MACABRU!... Balena Albastră” lovește la Focșani! Un copil s-a scrijelit pe picioare cu o lamă: Ce au văzut colegii pe corpul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x