Antena Căutare

Sute de TIR-uri blocheaza vama Nadlac. Soferii acuza vamesii ca intarzie tranzitul

Sute de camioane blocheaza vama Nadlac, coloana de TIR-uri intinzandu-se pe o distanta de circa 12 kilometri. Soferii, nemultumiti din cauza intarzierilor din vama, au blocat DN 7. Masinile mici sunt deviate pe rute ocolitoare iar cele care sunt prinse intre tiruri asteapta.

Soferii de TIR acuza ca politistii de frontiera au oprit lucrul de aseara, in semn de solidaritate cu vamesii retinuti in urma audierilor de ieri. Ei sustin ca se fac controale excesive, fiecare automarfar este atent cercetat, iar politistii de frontiera fac copii xerox dupa toate documentele de transport.

Vamesii sustin ca nu este vorba despre un protest si ca nu sunt operate controale diferite fata de perioadele anterioare, fiind vorba, sustin ei, despre un trafic excesiv.

In ciuda eforturilor vamesilor, activitatea se desfasoara cu dificultate din cauza numarului mare de masini care doresc sa tranziteze.

Sursa: Antena3

Dosarul "Mita la MAI": Catalin Chelu, pus in libertate!... VIDEO! Un prahovean a incercat sa vanda un kilogram de mercur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x