Antena Căutare

Tanara lovita in mare viteza de masina ambasadei Rusiei se zbate intre viata si moarte

Viata fetei lovite cu masina de un secretar al ambasadei Rusiei atarna de un fir de ata. Tanara de 19 ani are mai multe contuzii la nivelul creierului si se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni. Au aparut si imaginile impactului, inregistrate de o camera de supraveghere. Desi se vede clar cat de puternic intra cu masina in tanara care abia a trecut de varsta majoratului, soferul vinovat ar putea scapa de ancheta penala din Romania pentru ca are imunitate diplomatica.

Pe imagini se vede cum masina corpului diplomatic intra cu viteza in intersectie, de pe a treia banda de circulatie. Pe trecere erau trei pietoni. Primul a apucat sa treaca.

Madalina, fata de 19 ani, a fost lovita in plin. Soferul nici macar nu a franat. Tanara a fost luata pe capota si aruncata la cativa metri de zebra. Celalalt pieton a fugit ingrozit.

Soferul nu s-a sinchisit sa-si ajute victima, care zacea aproape fara suflare pe asfalt. A stat mai mult in masina si a refuzat recoltarea probelor biologice.

Barbatul are calitatea de diplomat si beneficiaza de imunitate de jurisdictie penala, civila si administrative pe teritoriul Romaniei.

Victima diplomatului rus, Madalina, este din Faurei si este studenta in anul I, in Capitala. Familia tinerei se teme ca barbatul care a lovit-o ar putea scapa de ancheta penala, pentru ca are imunitate.

Un elev din Arges a fost injunghiat la iesirea de la scoala... Drumul catre standardele europene, inca greoi: Romanii nu vor sa renunte la "buda din fundul curtii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x