Antena Căutare

Taurii au probleme destul de grave pe plan amoros. Horoscopul zilei, 10 octombrie

Ziua de astăzi este una foarte specială pentru nativii Berbec, având în vedere că persoana iubită le pregăteşte una dintre cele mai frumoase surprize. Mai precis, vor fi puşi în situaţia de a spune Da sau Nu. Şi în funcţie de ce vor alege, vor avea o zi de neuitat.

Ziua de astăzi este una foarte specială pentru nativii Berbec, având în vedere că persoana iubită le pregăteşte una dintre cele mai frumoase surprize. Mai precis, vor fi puşi în situaţia de a spune Da sau Nu. Şi în funcţie de ce vor alege, vor avea o zi de neuitat.

În schimb Taurii, au probleme destul de grave pe plan amoros. Se pare că nu reuşesc să comunice deloc cu persoana iubită. Cu răbdare şi dragoste totul se rezolvă!

Gemenii sunt entuziasmaţi şi visează la jumătatea perfectă şi job-ul ideal. Reuşita stă de partea celor optimişti. Aşadar, totul este posibil!

Racii ştiu că reţeta succesului în orice plan este să pui suflet în tot ceea ce faci. Iar acest mic secret le aduce multă bucurie şi linişte sufletească.

Aşteptarea a luat sfârşit pentru nativii leu! Vor întâlni persoana alături de care vor avea parte de o dragoste exact aşa cum au visat. Este o perioadă prielnică pentru începuturi!

Pentru Nativii Fecioară a venit momentul să pună piciorul în prag. Dacă ceva nu le convine, ar fi bine să spună tare şi răspicat. Cu siguranţă nu sunt singurii!

Balanţele sunt mai melancolice ca niciodată. Însă în realitate nu sunt decât foarte somnoroase şi nepăsătoare cu tot ce se petrece în jur. Mai multă odihnă, n-ar strica.

De drumuri lungi, dar plăcute vor avea parte Scorpionii. Un prieten îi invită într-o excursie, însă înainte de a accepta fac două, trei calcule şi îşi dau seama că nu e momentul.Totuşi, nu pot rezista tentaţiei.

Săgetătorii impresionează prin energia de care dau dovadă. O prezenţă plăcută ca a lor, transformă o zi banală, într-una de-a dreptul specială.

N-ar trebui să puneţi preţ pe promisiunile Capricornilor astăzi. Pur şi simplu nu vor fi în stare să se ţină de cuvânt.

Vărsătorii revin la forma fizică de invidiat, sunt extrem de optimişti şi încrezători. Iar în a doua parte a zilei să se aştepte la un telefon din partea unui prieten drag.

Peştii se gândesc să facă nişte schimbări prin casă. Însă înainte să se apuce vor primi o lecţie de la persoana iubită. Şi se vor învăţa minte să nu mai ia decizii de capul lor,

Raed Arafat dezvăluie cruda realitate despre incendiul de la Colectiv! „Din păcate, acesta este adevărul”... Cuşca unui tigru fioros s-a transformat în sală de operaţie: "Monitorul de pacient! Aduceţi monitorul, hai!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x