Antena Căutare

Timisoara: Jaf inscenat chiar de vanzatoare!

Si-a inscenat propriul jaf! Asta spun politistii despre vanzatoarea magazinului de piese auto din Timisoara. In urma cu patru zile, femeia a sustinut ca a fost batuta si sechestrata de un necunoscut care ar fi plecat din magazin cu aproape o mie de euro. In realitate, femeia ar fi pus la cale intreaga poveste. O cunostinta si-a dat seama de tot si a dat-o pe mainile politistilor.

Jaful s-a intamplat chiar cu o zi inainte de Paste. Aceasta chiar a povestit atunci cu lux de amanunte cum s-a intamplat totul.

Numai ca in ultimele zile s-a constata ca povestirile femeii nu sunt adevarate. Politia a fost la un pas sa dea sfoara-n tara despre portretul robot al presupusului hot.

Numai ca o ruda a femeii, care ii imprumutase acesteia niste bani, a vazut totul la stiri si si-a dat seama ca femeia insceneaza.

Femeia a recunoscut astazi ca totul a fost o inscenare si ca ea a luat cei 1.000 de euro care lipseau din magazin. Femeia risca acum 12 ani de inchisoare.

Articolul continuă după reclamă

VIDEO: Victor Becali a agresat un sofer in trafic... Veste proasta: Pensiile militarilor ar putea scadea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant
Mireasa sezonul 9, 2 iulie 2024. Delia și Liviu au împlinit trei luni de relație! Doamna Viorica le-a oferit un moment emoționant Marti, 02.07.2024, 16:57
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x