Antena Căutare

Traficul feroviar, restricţionat pe zece linii. 105 trenuri sunt ANULATE!

Traificul feroviar continuă să fie restricționat, iar 105 trenuri sunt anulate, scrie Antena 3.

Traificul feroviar continuă să fie restricționat, iar 105 trenuri sunt anulate, scrie Antena 3.

Potrivit situaţiei centralizate până la ora 06.20, circulaţia este restricţionată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe zece linii, respectiv Brăila - Făurei-Buzău, Bucureşti Nord - Urziceni, Goleşti - Chitila, Iaşi - Buhăieşti, Mărăşeşti - Tecuci-Barbosi, Ploieşti - Râmnicu Sărat-Adjud, Ploieşti Sud-Armăşeşti, Urziceni - Făurei, Urziceni - Slobozia şi Vereşti - Leorda.

Pe aceste linii este interzisă circulaţia trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenţie acţionând cu utilaje.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulaţia trenurilor este adaptată la condiţii meteo nefavorabile, se arată într-un comunicat de presă al companiei "CFR".

În trafic nu mai sunt garnituri blocate, dar 105 trenuri sunt anulate, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiţii de iarnă se prelungesc timpii de parcurs.

Citește mai multe pe Antena 3!

Ninsorile abundente revin! Iată pentru ce zone va fi emis COD GALBEN și PORTOCALIU de VISCOL!... Ion Țiriac donează un avion pentru misiuni umanitare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x