Antena Căutare

Trăim în ţara drumurilor care se surpă înainte de inaugurare şi a celor mai mulţi morţi pe şosele

Trăim în ţara drumurilor care se surpă înainte de inaugurare şi a celor mai mulţi morţi pe şosele. Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva trebuia să fie deschis din august, nici vorbă însă. Asfaltul a început să crape, iar ministrul Transporturilor nu ştie când se va circula pe acest tronson.

Trăim în ţara drumurilor care se surpă înainte de inaugurare şi a celor mai mulţi morţi pe şosele. Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva trebuia să fie deschis din august, nici vorbă însă. Asfaltul a început să crape, iar ministrul Transporturilor nu ştie când se va circula pe acest tronson. Dacă nu sunt deocamdată şoferii, în schimb, şi-au făcut apariţia.pepenii, care cresc la întâmplare.

Agricultorii ar putea avea succes pe acest tronson. Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva se dovedeşte a fi un teren propice pentru cultivarea pepenilor.

Şoferii, însă, nu-şi mai fac speranţe. Tronsonul trebuia inaugurat acum o lună şi jumătate. Însă, ca de obicei, lucrările s-au facut în stil românesc. Traficul nu s-a deschis pentru că, pe anumite porţiuni, asfaltul a început să crape.

Ministrul Transporturilor nu ştie când va fi gata şoseaua de mare viteză. A cerut, în schimb, o expertiză a fisurilor şi i-a penalizat pe constructorii neserioşi cu 80 de milioane de lei, pentru nerespectarea contractelor.

Un incendiu de proporţii a izbucnit lângă Capitală. Două case din oraşul Pantelimon au fost cuprinse de flăcări... Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara. Pacienţii pot fi îngrijiţi chiar în saloane, şi nu la secţia de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x