Antena Căutare

Transportul ilegal de persoane este de neoprit! Ce au descoperit poliţiştii

Transportul neautorizat de persoane pare un fenomen scăpat de sub control. După cazul Caracal, poliţiştii au vrut să vadă câţi şoferi iau, ilegal, oameni la ocazie!

Transportul neautorizat de persoane pare un fenomen scăpat de sub control. După cazul Caracal, poliţiştii au vrut să vadă câţi şoferi iau, ilegal, oameni la ocazie!

În total în cadrul unei ample acțiuni polițiștii au depistat 1055 de autovehicule care, contra cost, efectuau tranport de persoane în mod ilegal. Dintre acestea politiștii au imobilizat 912 autovehicule. Au fost verificate și controlate peste 130.000 de mașini și aproape 90 de societăți comerciale.

S-au constatat peste 670 de infracțiuni, aproximativ 500 fiind la regimul circulației rutiere. Au fost date și amenzi, peste 9000 și totoadata peste 47.000 de soferi au fost testați cu aparatul etilotest. 237 de soferi au ramas fără permis de conducere în urma acestor controale, iar polițiștii au retras și peste 1000 de certificate de înmatriculare. Acțiunea de depistare a celor care efectueaza transport neautorizat de persoane s-a desfasurat în perioada 1- 24 august.

Începe ridicarea mașinilor în București! Cine îşi vrea autoturismul înapoi va plăti câteva sute de lei... Foto. Tineri drogați până la inconștiență, filmați în centrul Timișoarei: „Zăceau precum cadavrele!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x