Antena Căutare

Trei motive excelente pentru a recondiționa un ascensor

Ascensoarele dintr-o clădire, fie că discutăm despre un spital sau despre o clădire de birouri, se confruntă cu aceeași mare problemă: timpul. De la uzura pieselor la design, de la tehnologia învechită la înlocuirea efectivă cu un alt produs, trecerea de la VECHI la NOU este extrem de benefică pentru pasageri.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/closed-yellow-elevator-door-407423/

Ascensoarele dintr-o clădire, fie că discutăm despre un spital sau despre o clădire de birouri, se confruntă cu aceeași mare problemă: timpul. De la uzura pieselor la design, de la tehnologia învechită la înlocuirea efectivă cu un alt produs, trecerea de la VECHI la NOU este extrem de benefică pentru pasageri.

De aceea, vom vorbi astăzi despre cele mai importante 3 motive pentru care ascensoarele merită recondiționate, indiferent de tipul clădirii sau de modelul de ascensor ce funcționează în prezent. Să începem:

Design modern

Acest aspect este extrem de important, atât pentru proprietarii clădirii, cât și pentru fiecare pasager în parte. Pentru că vechile lifturi pentru persoane ofereau o cabină extrem de simplă, realizată din materiale cu o cromatică fadă și suprafețe mate, experiența călătoriei cu un ascensor pentru persoane nu era una chiar atât de grozavă.

De aceea, modernizarea unui ascensor cu materiale de ultimă generație (aluminiu, inox, sticlă, becuri cu LED), sau pur și simplu înlocuirea acestuia cu un produs nou, reprezintă o gură de aer binevenită pentru absolut toată lumea. Pentru că utilizarea unui ascensor de ultimă generație, atât la urcare cât și la coborâre, lasă o impresie plăcută celor care îl utilizează, mai ales atunci când vorbim despre o clădire de birouri în care zeci sau sute de oameni veniți din afară folosesc zilnic un lift modern.

Tehnologie de ultimă generație

Nu doar design-ul unui ascensor are de suferit, odată cu trecerea timpului, ci și tehnologia de care dispune. O tehnologie învechită înseamnă nu doar o siguranță scăzută pentru pasageri, ci și costuri suplimentare pe care proprietarii clădirii trebuie să le suporte.

De aceea, modernizarea tehnologică a unui ascensor, presupune un update vital din punct de vedere economic, ce atrage după sine mai mult confort și mai multă siguranță. Mentenanța de la distanță a ascensoarelor, cabine conectate la aceeași platformă, viteze de interventie mai mici, iată ce presupune modernizarea tehnologică a ascensoarelor.

Eficiență

Așa cum spuneam și mai sus, modernizarea unui ascensor vine la pachet cu o serie de îmbunătățiri benefice pentru proprietarii de clădiri sau pentru asociațiile de locatari. Modernizarea cabinei unui ascensor înseamnă un grad ridicat de utilizare simultană și un confort sporit, oferit de spațiul mai mare al noului lift.

Mai mult decât atât, modernizarea sistemului de tracțiune garantează o durată de viață mai mare a ascensorului și un consum redus de energie. Grija pentru mediu este un lucru extrem de important pentru producătorii de ascensoare, de aceea, cele mai noi sisteme sunt extrem de eficiente, din punct de vedere tehnologic, având certificatul de nivel A în sistemul de clasificare energetică VDI.

Dacă îți dorești ce este mai bun pentru pasagerii care circulă cu ascensoarele din clădirea ta, trebuie să iei în calcul și varianta modernizării acestora, atât la nivel de design, cât și la nivel de eficiență energetică sau tehnologică. Dacă nu știi la ce firmă de ascensoare să apelezi, poți să mergi cu încredere pe soluțiile de modernizare oferite de MP IFMA. Pe lângă serviciile de modernizare și mentenanță, te așteaptă o gamă întreagă de ascensoare pentru persoane, ascensoare pentru diferite clădiri, scări rulante și lifturi auto de la mpifma.ro, pentru o experiență de neuitat, oferită tuturor pasagerilor.

















DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ a Primăriei în legătură cu clădirile cu RISC SEISMIC: DOUĂ imobile au fost deja DEMOLATE din motiv... OPERAŢIUNEA LITORAL: Turiştii sunt în PERICOL de îmbolnăvire. Restaurantele şi hotelurile, LUATE LA PURICAT de inspector...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x