Antena Căutare

Trupurile neinsufletite ale romanilor morti in Alegeria vor fi repatriate, astazi

Trupurile neinsufletite ale ostaticilor romani decedati in Algeria vor fi aduse in tara. Ministerul Apararii Nationale a aprobat trimiterea unui avion militar in Algeria pentru repatrierea ostaticilor romani morti in urma atacurilor teroriste.

Doi romani si-au pierdut viata in urma atacului de la complexul algerian In Amenas. Ambii erau din judetul Prahova, din localitatile Barcanesti si Ploiesti.

Trupurile acestora vor fi repatriate astazi. In cateva ore, o aeronava militara va decola de pe Aeroportul otopeni, la solicitarea ministrului de Externe.

"Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a aprobat efectuarea unui zbor militar catre Alger pentru repatrierea celor doi romani care si-au pierdut viata in atacul terorist din Algeria. Solicitarea a venit din partea ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean. Aeronava Flotilei 90 Transport Aerian, de tip C-27 J Spartan, va decola in cursul zilei de luni, 21 ianuarie, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de survol", a precizat MapN intr-un comunicat citat de Mediafax.

Foto: Hepta

S-au chinuit trei zile sa fure o conducta, dar jandarmii i-au fortat sa o inapoieze... Ne asteapta temperaturi de primavara: Prognoza meteo pe urmatoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x