Antena Căutare

Tudor Gheorghe a răbufnit! Replica dură a artistului, după ce a fost acuzat că e comunist! „Pot să pună toate zoaiele pe mine”

Tudor Gheorghe a devenit ținta unui atac dur, lansat de Andrei Caramitru și Daniel Funeriu, acesta fiind acuzat de propagandă pro-comunistă. Recent, marele artist a dat o replică celor doi și a explicat punctul său de vedere!

Tudor Gheorghe a răbufnit! Replica dură a artistului, după ce a fost acuzat că e comunist! „Pot să pună toate zoaiele pe mine”
Tudor Gheorghe, mesaj dur după ce a fost criticat pentru spectacolul „Degeaba 30”

Artistul Tudor Gheorghe a fost criticat pentru spectacolul „Degeaba 30”, despre care Andrei Caramitru și Daniel Funeriu au spus că reprezintă o propagandă pro-comunistă.

Recent, acesta a explicat că mesajul său a fost înțeles complet greșit. Într-un interviu acordat recent celor de la Antena 3, acesta a explicat că nu are cum să fie nostalgic după regimul comunist, din moment ce el la rândul lui a fost afectat, încă din copilărie, atunci când tatăl său a fost închis timp de șapte ani în închisorile comuniste. Un episod emoționant a fost când Tudor Gheorghe a văzut cum tatăl său și-a întâlnit torționarul, l-a salutat și l-a iertat, acest lucru fiind pentru tânărul artist o adevărat lecție de viață.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată mai jos replica dată de Tudor Gheorghe, la atacul lansat de Daniel Funeriu și Andrei Caramitru:

„Când apare un lucru frumos, ei trebuie să îl murdărească! Nu vorbesc despre mine, pot să pună toate zoaiele pe mine. Pe Eminescu l-au făcut zob. Au zis să terminăm cu acest monstru, care ne trage în jos evoluţia! Au scris şi despre Mihai Eminescu. Mai ai vreun comentariu? Atât mă rog! Doamne, dă-le minte ca să înţeleagă drumul firesc al vieţii! Să încerce să vadă, să caute latura bună! Mai greşeşte omul, nu zic că sunt perfect! Nimeni nu e perfect! Se poate să mai răbufnim într-o direcţie greşită, dar dacă eşti un om normal, când vezi că a greşit, nu te apuci să îl faci zob! Dimpotrivă! (…)

Haideţi, fraţilor, la învăţământ, când ajunge cineva ministru al Educaţiei, să zică aşa: O oră pe săptămână, dans popular! Să se înveţe, în toate şcolile din ţară, din clasa I şi până în clasa a 7-a! Trei dansuri! O horă, o sârbă, o învârtită! Vei avea Moldova, Ţara Românească şi Transilvania! (…) Eu mă uit acum la Hora Unirii. Ai văzut cât de jenant se mişcă când se joacă Hora Unirii la Iaşi?! Toţi! Din acest motiv sunt naţionalist! Eu vreau ca acest popor să fie unit, legat prin limbă, tradiţii, obiceiuri şi jocuri. Acestea ne ţin uniţi!’ a explicat maestrul Tudor Gheorghe, pentru cei de la Antena 3.

MJ a anunţat propunerile mai multe pentru funcţii de conducere vacante în Ministerul Public. Bogdan Licu, propus pentru ... Incendiu la containere de lângă Primăria Sectorului 5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x