Antena Căutare

Tulcea: Din cauza vitezei, doi oameni si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne

Doi oameni care se grabeau sa ajunga acasa si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne. S-a intamplat azi noapte pe o sosea din Tulcea. Din cauza vitezei, masina in care erau a ajuns pe contrasens.

In masina distrusa erau doi oameni. Voiau sa ajunga acasa, dar viteza le-a adus sfarsitul.

“Conducatorul autoturismului venind din spre localitatea lumina, intr-o curba spre dreapta pierde conrolul asupra directiei de deplasare, patrunde pe contrasens unde intra in coliziune frontala cu ansamblul auto format din autotractor si semiremorca tip cisterna”, a declarat Gabriel Marin, Politia Rutiera Constanta.

Soferul autocisternei a incercat sa evite coliziunea cu autoturismul si a tras de volan spre marginea drumului. Dar a fost in zadar. Nu a putut evita impactul. “Nu pot sa-mi dau seama (n.r. – cum s-a intamplat accidentul). Eu m-a trezit cu el in mine”, a spus acesta.

Cele doua persoane din masina care a intrat pe contrasens au murit inainte sa ajunga medicii la fata locului. Din cauza accidentului circulatia in zona a fost blocata zeci de minute. In acest timp s-au format cozi de masini lungi de cativa kilometri.

Iasi: S-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate... Protest in Oradea: Sute de oameni au blocat singura trecere de pietoni de pe centura orasului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x