Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Veste tristă în această dimineață. Din păcate, femeia-jandarm lovită în Piața Victoriei este... în stare gravă!

Femeia jandarm bătută în Piaţa Victoriei este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, cu suspiciune de fractură la coloana cervicală, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei.

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, vineri seara, la ora 23.00, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare. Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat de un grup de persoane violente, care au început să îi lovească. Cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Armele celor doi jandarmi care au fost bătuţi în Piaţa Victoriei au fost sustrase, iar structurile Ministerului Afacerilor Interne fac cercetări în acest caz.

Imagini ȘOCANTE de la protestul din Piaţa Victoriei! Două ARME au fost pierdute de jandarmi... Tragedie pe litoralul românesc. 15 persoane AU MURIT înecate! Anunțul cutremurător al autorităților!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x