Antena Căutare

Ultimă oră! Ultimul dintre cei șapte violatori din Vaslui care se mai afla în spatele gratiilor iese din închisoare!

Ultimul dintre cei șapte violatori din Vaslui care au fost arestaţi în noiembrie 2014, după ce au luat cu mașina o fată care se întorcea de la şcoală şi au violat-o timp de mai multe ore, iese din închisoare.

Ultimă oră! Ultimul dintre cei șapte violatori din Vaslui care se mai afla în spatele gratiilor iese din închisoare!
Violatorii din Vaslui.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au admis cererea de eliberare condiţionată a lui Silviu Burada, singurul dintre cei 7 violatori din Vaslui care mai era încarcerat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Procurorii nu au contestat decizia, termenul expirând luni. Astfel, ultimul dintre şapte tineri din localitatea vasluiană Văleni va părăsi Penitenciarul Vaslui în scurt timp.

În noiembrie 2014, şapte tineri din localitatea vasluiană Văleni au fost arestaţi, fiind acuzaţi că au oprit o fată care se întorcea de la şcoală, au luat-o cu maşina şi au violat-o timp de mai multe ore. Apoi, cei șapte au fost cercetaţi sub control judiciar, după care au fost din nou arestaţi, în urma reacţiilor puternice din partea societăţii civile.

Un an mai târziu, pedepsele celor şapte tineri din Văleni au fost majorate, fiind cuprinse între şase şi 10 ani de închisoare, potrivit unei decizii definitive a Curţii de Apel Iaşi.

De-a lungul timpului, ei au ieşit din închisoare, începând cu vara anului 2018, fiind eliberaţi condiţionat.

Decizie dramatică în cazul Caracal! Părinții Alexandrei, chemați la DIICOT să ridice certificatul de deces al fetei... STUDIU: Aproape un sfert dintre români plănuiesc să cheltuiască mai mult de Crăciun decât anul trecut. Motivul: costul m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x