Antena Căutare

Ai fost martorului unui accident și nu ai anunțat? Ai putea ajunge după gratii! Măsură în premiera luată de polițiști

”Nu e treaba mea. Nu mă bag”. Gândurile multor persoane, atunci când sunt martorii unor evenimente dure, fie că vorbim despre scene de violență sau accidente. Nepăsarea l-a adus pe un bărbat de 36 de ani, care a fost martorul unui accident mortal și nu a anunțat autoritățile, în fața magistraților.

”Nu e treaba mea. Nu mă bag”. Gândurile multor persoane, atunci când sunt martorii unor evenimente dure, fie că vorbim despre scene de violență sau accidente. Nepăsarea l-a adus pe un bărbat de 36 de ani, care a fost martorul unui accident mortal și nu a anunțat autoritățile, în fața magistraților.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul, cu domiciliul în localitatea Morteni, din Dâmbovița, este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de lăsare fără ajutor a victimei aflate in dificultate.

„Acesta este bănuit că, la data de 19 august, nu ar fi acordat ajutor şi nu ar fi sesizat autorităţile abilitate în momentul în care o femeie de de 44 de ani din Morteni, judeţul Dâmboviţa, a căzut accidental cu autoturismul într-un lac de pe raza localităţii Ciupa, judeţul Argeş”, se precizează în comunicat.

Pe 20 august, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-un lac din apropierea autostrăzii A1, la distanță mică de autoturismul acesteia.

„Persoana decedată are 45 de ani, este din Dâmboviţa, dar locuia în judeţul Argeş cu părinţii, care au văzut-o ultima dată în viaţă în urmă cu două zile. Cadavrul a fost observat de un trecător, care a sunat la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Florin Popa.

Conform aceleiaşi surse, femeia a fost identificată pe baza actelor găsite într-o geantă, de asemenea recuperată din apă. A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care femeia şi autoturismul său au ajuns în apă.

Legea Pensiilor 2021. Ce este vechimea în muncă și cum obții adeverința de vechime... ALERTĂ! Cinci adolescente din Iaşi au ajuns la spital după ce au fumat! Ce conținea țigara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x