Antena Căutare

Un bărbat a incendiat ușa primăriei din Cluj Napoca cu benzină. Ce a dus la acest incendiu

Ușa primăriei din Cluj Napoca a fost incendiată vineri seară cu benzină de către un bărbat.

Un tânăr de 27 de ani a dat foc cu o sticlă de benzină usii primăriei Cluj Napoca
Un bărbat a incendiat ușa primăriei Cluj Napoca | Profimedia

Un trecător a filmat vineri seară momentul în care un bărbat care trecea pe trotuarul de lângă ușa de acces a primăriei Cluj Napoca. Acesta avea o sticlă cu benzină în mână cu care a aprins ușa de lemn a instituției. Focul s-a extins și pe trotuar până aproape de stradă iar bărbatul și-a continuat liniștit drumul.

Citește și: Giorgio Armani, în Italia în timpul unui incendiu de vegetație. Ce s-a întâmplat cu designerul

“La data de 20 august, în jurul orei 20:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi turnat pe ușa de acces în Primăria municipiului și pe treptele din fața acesteia, un recipient cu lichid inflamabil, după care, folosind o sursă de foc, ar fi aprins acel lichid, provocând pagube materiale.

La scurt timp după sesizare, acesta a fost depistat și imobilizat de polițiști în zona centrală a orașului și a fost condus la unitatea de poliție.

În urma administrării probatoriului, fața de tânărul în vârstă de 27 de ani, din comuna Aghireșu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore“ au transmis reprezentanții IPJ Cluj, conform Cluj Capitala.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este bărbatul care a incendiat ușa Primăriei din Cluj și ce a dus la acest incediu

Potrivit Monitorul Cluj, bărbatul care a incendiat ușa primăriei din județ avea un comportament agitat în momentul arestării. Potrivit sursei citate, tânărul a fost internat la psihiatrie până în 6 august pentru consum de droguri și tulburări de personalitate. A mai încercat să incendieze coșuri de gunoi din oraș.

Ce spune Petre Daea despre posibilitatea ca românii să mănânce făină de greieri: "Lăsaţi-i să cânte acolo! Noi mânc... Programul „Litoralul pentru toți” începe cu 10 zile mai devreme. Ce trebuie să știe românii care vor să meargă la mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x