Antena Căutare

Un bolovan de gheaţă a căzut din cer şi a spart acoperişul unei case! Localnicii sunt în stare de șoc

Caz misterios în Iaşi, unde o bucată uriaşă de gheaţă a căzut din cer. A fost atât de grea încât a distrus acoperişul unui solar. Proprietarul s-a ferit la timp de proiectil, dar a fost şocat să vadă că blocul de gheaţă are culoarea albastră. A trimis astfel o mostră la Facultatea de Fizică din Iaşi, pentru a lămuri misterul. Specialiştii în aviaţie au deja o ipoteză.

Când bucata enormă de gheaţă a găurit tavanul solarului în care Petru Macarie se afla la lucru, bărbatul a răsuflat mai întâi uşurat că a rămas în viaţă. Deşi a montat cea mai groasă folie protectoare de pe piaţă, proiectilul a trecut cu uşurinţă prin ea.

„Ca fenomen natural ar putea sa fie un fenomen de crestere a unei formatiuni de gheata prin deplasarea fluxului de aer de jos in sus. In anumite conditii se pot forma bucati de gheata foarte mari.” , a explicat proprietarul casei, Petru Macarie.

Fruntașii Europei! Românii sunt pe primul loc în topul cheltuielilor pentru mâncare... Vara indiană colorează grădinile din vestul ţării. În pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar pomii au înm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x