Antena Căutare

Un braconier a fost impuscat chiar de partenerul de vanatoare

Un braconier si-a bagat in spital partenerul de vanatoare, chiar in timp ce planuiau o partida ilegala. Omul a alunecat pe gheata, moment in care arma i s-a descarcat accidental. Glontul a pus victima la pamant, insa nu i-a atins vreun organ vital.

Barbatul ranit a ajuns constient la spital, in ciuda faptului ca pierduse foarte mult sange. Medicii au fost uimiti de norocul pe care l-a avut. In momentul in care arma de vanatoare de calibrul 16 milimetri s-a descarcat, glontul i-a atins victimei doar cotul drept.

Cei doi barbati se pregateau sa plece in partida de vanatoare ilegala, iar cel care manuia pusca tinea degetul pe tragaci. Cel mai probabil, l-a actionat in momentul cazaturii. Cei doi urmau sa vaneze vulpi intr-o padure din judetul Tulcea.

“Din primele cercetari, a reiesit faptul ca este vorba de doi barbati, care in timp ce se pregateau sa mearga la vanatoare, arma unuia dintre ei s-a descarcat accidental in antebratul celuilalt. In urma verificarilor facute de politisti, s-a stabilit ca barbatul detinea arma de vanatoare in mod legal”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Tulcea.

Daca va fi gasit vinovat, barbatul care manuia arma poate sa ajunga dupa gratii.

sursa foto: endiaferonta.com

Vaslui: Un incediu puternic a izbucnit la principala magistrala de alimentare cu gaz... Constanta: Un barbat a fost amenintat cu bomba printr-un biletel pe parbrizul masinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x