Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Vața bate filmul! Un deținut a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla. Ce au găsit gardienii pe peretele din celula lui?

Și deținuții se uită la filme! Un bărbat închis în Penitenciarul Gherla a plănuit o evadare de Oscar. Peretele celulei sale l-a dat de gol!

Tentativă de evadare la Penitenciarul Gherla

O persoană condamnată a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla folosindu-se de un obiect ascuţit cu care a scobit peretele celulei de detenţie, a informat, vineri, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit sursei citate, joi, la Penitenciarul Gherla, a fost înregistrată o tentativă de evadare.

„Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei, iar nu într-un tunel, aşa cum eronat s-a vehiculat în spaţiul public”, precizează ANP într-un comunicat transmis Agerpres.

Conform ANP, în acest caz, a fost sesizată Poliţia Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

„Menţionăm că, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui incident, precum şi pentru identificarea şi eliminarea factorilor de risc asociaţi siguranţei deţinerii şi regimului penitenciar, o echipă constituită din specialişti de la nivelul aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla”, transmite ANP.

Recomandari