Scandal cu bâte și amenințări cu moartea în prima zi de Crăciun! Un grup de tineri, atacat de un viceprimar! „Nu am știut” - VIDEO

Doi tineri şi iubitele lor susţin că au fost atacaţi cu bâte şi ameninţaţi cu moartea, după ce au pornit la plimbare cu ATV-urile pe terenul viceprimarului din comuna Arieșeni, fără să știe că au pătruns pe o proprietate privată.

Captură video.

Mai exact, doi tineri au acuzat că au fost atacați cu bâte de viceprimar și fratele acestuia, pentru că ar fi intrat pe terenul lor cu ATV-urile. Tinerii, însoțiți de iubitele lor, spun că nu au știut că se află pe o proprietate privată.

Pe filmarea postată de una dintre victime pe Instagram, apare unul dintre agresori cu o bâtă în mână în timp ce lovește ATV-ul și aruncă cu parul spre cel care îl filma, strigând: „Terenul meu”.

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieșeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap, pentru că am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile, blonduțul din imagine este una din încă cinci persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace.

Țin să menționez atât: sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal (fractură parietală în urma atacului), tentativa de omor (6-7 oameni navalesc peste fratele meu lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, motivul fiind tentativa de viol, pentru ca alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic. Te poți crede cine vrei, dar nu uita ca ești un om!”, a scris unul dintre tinerii atacați.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri