Antena Căutare

Un incendiu a izbucnit la Palatul Cercului Militar Național din București. Un militar care a intervenit a suferit arsuri

Vineri dimineață a avut loc un incendiu la Palatul Cercului Militar Național din București.

colaj cercul militar bucuresti foc
Un incendiu a izbucnit la Palatul Cercului Militar Național din București. Doi militari au intervenit, dintre care unul a suferit arsuri și a fost transportat la spital | Profimedia

Doi militari au intervenit pentru stingerea focului, iar unul dintre ei s-a ales cu arsuri și a fost transportat, de urgență, la spital.

Citește și: Ce sancțiuni a primit șoferul care i-a sfidat pe polițiști după ce a încălcat mai multe reguli de circulație

Incendiu la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti. Un militar a suferit arsuri

Un incendiu a avut loc vineri, 28 octombrie, în jurul orei 03:00, la Palatul Cercului Național din București, a anunțat printr-un comunicat Ministerul Apărării Naționale.

Incendiul a izbucnit într-un spațiu de mici dimensiuni, aflat la parterul clădirii, după ce au luat foc o perdea și o serie de cabluri telefonice. Incidentul s-a manifestat pe aproximativ 15 metri pătrați.

Doi militari care asigurau paza clădirii au intervenit pentru stingerea focului. Deși incendiul a fost stins, unul dintre militari a suferit arsuri și a fost transportat, de urgență, la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Citește și: Șoferul care a fugit de polițiști în zona Tineretului din Capitală ar fi fiul unei foste vedete OTV. Cine e femeia

„Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice.

Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, a transmis MApN pe site-ul oficial.

Forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au intervenit, în urma unui apel la 112, și au ajutat la stingerea incendiului, în jurul orei 03:20. Focul a fost stins în jurul orei 03:35, fără să existe pagube majore.

Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti.

„Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. De asemenea, la nivelul Cercului Militar Naţional a fost numită o comisie administrativă pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui eveniment”, mai arată sursa citată.

Ce sancțiuni a primit șoferul care i-a sfidat pe polițiști după ce a încălcat mai multe reguli de circulație... Seria de reportaje "Căile Fermecate Române" începe sâmbătă, 29 octombrie, la Observator Antena 1, ora 19.00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x