Antena Căutare

Incendiu intr-un bloc de langa Piata Rahova! Focul ar fi fost provocat de un consumator de etnobotanice

Un apartament dintr-un bloc de langa Piata Rahova din Capitala a luat foc noaptea trecuta. Locatarii au fost treziti de tipetele unui tanar cuprins de flacari pe care au reusit sa-l salveze de la o moarte sigura inainte sa ajunga pompierii. Vecinii au scos-o din apartament si pe mama tanarului care era in alta camera. Ambii au scapat cu viata, dar au fost internati in spital.

Incendiul i-a speriat pe locatarii blocului care si-au parasit locuintele de teama flacarilor chiar in toiul noptii. Cativa vecini curajosi au intrat in apartamentul de la etajul sapte care fusese cuprins de flacari si i-au salvat pe cei doi locatari.

Tanarul care locuia in apartamentul care a luat foc a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafata corpului. Si mama sa a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru ca s-a intoxicat cu monoxid de carbon, la fel ca si o vecina.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu sapte autospeciale cu apa si spuma. O masina parcata in fata blocului a fost avariata din cauza incendiului.

Locatarii cred ca barbatul care a ajuns la spital cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului ar fi dat foc apartamentului din greseala.

Incendiu devastator in Gorj: O familie a ramas fara locuinta... Vacanta "strivita" sub rotile unui TIR, pentru o familie din Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x