Antena Căutare

Un politist din Slobozia s-a sinucis cu arma din dotare

Un politist local din Slobozia s-a sinucis, impuscandu-se in cap cu arma din dotare. Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a declarat ca politistul a mers duminica dimineata la serviciu, iar la un moment dat, insotit de un coleg, s-a dus la baie, ulterior auzindu-se o impuscatura.

UPDATE 13.30: Politistul din Slobozia, care s-a impuscat in cap cu arma din dotare, in sediul Politiei Locale, fusese in concediu medical, el revenind la serviciu in urma cu patru zile, iar duminica dimineata le-a spus superiorilor ca are probleme de sanatate si "nu se simte prea bine".

Potrivit sefului Politiei Locale Slobozia, Laurentiu Abaza, politistul lucra in cadrul institutiei din anul 2005 si a trecut "foarte bine" ultima testare psihologica, efectuata la jumatatea acestui an, conform Mediafax

"Lucra din anul 2005 la Politia Locala Slobozia, inainte a fost gardian public. Lucra de la infiintarea institutiei la noi, a trecut foarte bine ultima testare psihologica, in aprilie sau mai. Era un baiat corect, constiinicios, pe mine m-a surprins gestul lui. Nu avea o sanatate de fier, avea probleme cu tensiunea. Revenise la serviciu de patru zile dupa ce a fost in concediu medical. Am avut o discutie cu el despre probleme sale medicale, dar mi-a zis ca este totul in ordine. In aceasta dimineata el a declarat ca nu se simte prea bine", a spus Laurentiu Abaza.



Colegii politistului afirma ca barbatul a mai acuzat probleme medicale, cardiace si de tensiune, dar si cu ficatul, iar comportamentul sau de la serviciu, din ultima perioada, nu a lasat sa se inteleaga ca ar fi avut neintelegeri in familie sau neajunsuri financiare.

Colegul si dispecerul de serviciu au dat alarma, gasindu-l pe politist mort in baie. Iar primarul a mai spus ca barbatul avea 47 de ani, nu era casatorit si suferea de inima.

"Sunt consternat, nu avea probleme in familie, nu avea nici probleme de natura financiara, nu stiu ce l-a determinat sa faca un asemenea gest. Am inteles ca ar fi fost bolnav, ca ar fi avut anumite probleme de sanatate, dar nu probleme psihologice, era un om respectabil", a declarat primarul Alexandru Stoica, adaugand ca politistul promovase toate testele psihologice.

Licentele obtinute pe bani, beton si servicii de la Bioterra ar putea fi anulate... UPDATE! Copilul de 8 ani, dat disparut, a fost gasit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x