Antena Căutare

Un preot din Constanța, acuzat că a furat casa unei bătrâne: „De ce şi-a bătut joc de mine? De ce m-a trimis în fundul munților?”

O bătrână din judeţul Constanţa susţine că preotul din parohia de care aparţine a dus-o, fără voie, la o mănăstire din Moldova şi a abandonat-o acolo! Faţa bisericească ar fi avut motive bine întemeiate: să-i distrugă casa şi să vândă cavoul familiei ei.

O bătrână din judeţul Constanţa susţine că preotul din parohia de care aparţine a dus-o, fără voie, la o mănăstire din Moldova şi a abandonat-o acolo! Faţa bisericească ar fi avut motive bine întemeiate: să-i distrugă casa şi să vândă cavoul familiei ei.

Preotul se apară şi spune că, în urmă cu mai bine de un deceniu, femeia i-a donat terenul pe care are casa, ba chiar a făcut cerere să fie măicuţă. Deocamdată nu există o plângere, aşa că poliţia şi superiorii preotului nu au cum să intervină.

După mai bine de doi ani de stat la mânăstirea Cătrinari din judeţul Suceava, constănţeanca a vrut să meargă acasă, dar susţine ea, preotul care ar fi trebuit să o îngrijească a refuzat să o primească. Mai mult, bătrâna insistă că faţa bisericească a dus-o cu forţa în sălaşul monahal.

„De ce şi-a bătut joc de mine acest preot? Când eu l-am adunat după drumuri cu copiii cu tot. Şi el, acum, de ce m-a trimis pe mine în fundul munţilor? Eu care nu am fost în viaţa mea în mânăstire. Pentru o lună de zile, el a spus că mă aduce aici. Nu că mă aduce definitiv. Şi, eu am făcut aici doi ani şi două luni”, a spus Pia Petria Nemțu, bătrâna păcălită de preot.

În faţa acuzaţiilor bătrânei, preotul se apără şi susţine că femeia poate oricând să vină acasă, dar numai cu acordul Arhiepiscopiei Sucevei şi asta pentru că - între timp - a devenit măicuţă.

„Mama Pia și-a dorit asta din copilărie și a făcut cerere personală , de bună voie și cu martori, să se ducă în mănăstire, în Arhiepiscopia Sucevei”, susține preotul Marinel Pădure.

De la sute de kilometri distanţă, bătrâna susţine că preotul a profitat de ea şi de bunătatea ei.

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul video de mai sus.

Amendă de 4.000 de lei pentru un șofer din Timișoara! Când i-au văzut buletinul, polițiștii au fost șocați. Ce scrie pe ... Ploile ne lasă fără cireșe românești în piețe! Producătorii se luptă să-și reducă pierderile, în loc să calculeze profit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x