Antena Căutare

Scandal monstru în biserică! Un preot prins în timp ce seducea o profesoară!

Scene uluitoare au fost surprinse într-o biserică din Bucureşti. Preotul paroh şi o profesoară universitară au avut o dispută amoroasă chiar în faţa enoriaşilor.

Scene uluitoare au fost surprinse într-o biserică din Bucureşti. Preotul paroh şi o profesoară universitară au avut o dispută amoroasă chiar în faţa enoriaşilor. Femeia, angajată a Academiei de Studii Economice, reclamă că părintele ar fi sedus-o şi ar fi abandonat-o. Plângerea a ajuns până la Arhiepiscopie. Preotul a negat toate acuzaţiile.

Discursul preotului i-a şocat pe enoriaşii care veniseră să asculte slujba. În loc să predice învăţăturile Bibliei, părintele a început să dea explicaţii despre o posibilă relaţie interzisă dintre el şi o profesoară. Femeia, prezentă şi ea în biserică, îl acuză că ar fi convins-o să întreţină relaţii intime, cu promisiunea unui mariaj.

Femeia a depus plângere la Arhiepiscopie şi la Poliţie. Părintele care apare în filmare a negat toate acuzaţiile şi ne-a spus că, de fapt, profesoara ar fi făcut o obsesie pentru el. Şi chiar l-ar fi hărţuit. Scandalul va fi tranşat de superiorii preotului.

Numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns la 47! Ce tip de virus gripal a răpus ultimele victime... Școlile se pot închide! Anunțul făcut de ministru în urmă cu puțin timp: „Mâine vom decide!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x