Antena Căutare

Un pui de caprioara, care a cazut de pe o stanca, a fost salvat de politistii de frontiera din Orsova

Politistii de frontiera din Orsova au o mascota simpatica foc, pe nume Rudolf. Nu e renul lui Mos Craciun, ci un pui de caprioara care a cazut de pe o stanca si si-a fracturat picioarele din fata. Animalul ar fi murit cu siguranta, daca nu ar fi fost gasit de doi turisti, care au chemat politistii de frontiera. Agentii i-au facut caprioarei un culcus chiar in sediul politiei, asa ca Rudolf va sta acolo pana cand se va vindeca

Rudolf este un pui de caprioara cam neastamparat, dar foarte norocos. A cazut de pe stanci si si-a rupt ambele picioare din fata. Doi tineri care treceau pe Drumul European E70 l-au vazut cum se chinuia pe marginea soselei si au alertat politistii de frontiera care patrulau prin zona. “Avea hemoragie, rani deschise la ambele picioare si era nevoie sa-l tratam”, povesteste un barbat.

Asa ca, fara sa stea pe ganduri, oamenii legii l-au urcat pe targa si l-au dus la sediul politiei din Orsova. “Am anuntat autoritatile competente. Dupa ce am analizat situatia, am luat legatura cu un medic veterinar si cea mai buna varianta este sa ramana in custodia noastra”, mai spun salvatorii.

Asa ca, Rudolf are acum o incapere numai a lui iar angajatii Politiei de Frontiera il trateaza regeste. “Facem cu randul aici, nu numai noi, toti colegii nostri de la sector. Vin in fiecare zi, il supravegheaza, ii dau de mancare. Este ingrijit bine”, sustine o angajata.

Puiul de caprioara va fi rasfatat pana cand se va vindeca.

Doi tineri din Cluj furau containere cu macaraua si le vindeau la fier vechi... S-au chinuit trei zile sa fure o conducta, dar jandarmii i-au fortat sa o inapoieze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x