„La o parte, că mie nu îmi convine!”. Un român a schimbat marcajul pe un drum naţional după bunul plac! Ce pedeapsă riscă

Un român din comuna Hărman a schimbat marcajul pe un drum naţional după bunul plac, iar acum riscă să fie condamnat la închisoare.

Mai exact, ca să poată vira la stânga pe un drum ce duce într-un complex rezidenţial nou din comuna Hărman,o persoană necunoscută a modificat atât un semn rutier, cât şi linia continuă care interzice această manevră.

Autorul necunoscut a mâzgălit cu vopsea indicatorul rutier, apoi a trasat dungi negre pe linia continuă în aşa fel încât să pară că accesul este permis.

Poliţiştii au refăcut marcajele după ce mai mulţi şoferi au profitat de această breşă timp de aproape o zi. Vinovatul riscă închisoarea între trei luni şi doi ani.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri