Antena Căutare

VIDEO! Willy, croitorasul cel viteaz, in carne si oase!

Viata nu i-a oferit prea multe, dar el a stiu ce sa aleaga bun din ea. Este, pe scurt, povestea unui tanar sarman din judetul Satu Mare care, prin munca si ambitie a reusit mai multe decat altii fara probleme. Este croitor, insa tinerii ii apreciaza hainele mai ceva ca pe cele de designer. Si are intotdeauna un cuvant bun pentru cei din jur

Multi clienti trec pragul casutei ca de turta dulce, in care Willy si-a amenajat atelierul de croitorie. Din mainile lui ies sacouri unicat, pe gustul tinerilor din ziua de azi.

Croitorasul cel viteaz lucreaza zi-lumina ca sa onoreze comenzile. Si-a facut si eticheta, intocmai ca designerii cunoscuti.

Insa lucrurile n-au mers dintotdeauna atat de usor pentru Willy. Cand era mic, a ramas cu un defect de vorbire in urma unui tratament medical gresit. Dar. nu s-a demoralizat. Si si-a cautat o meserie pentru posibilitatile si talentul lui. Asa a ajuns la scoala de croitorie.

A participat chiar si la prezentari de moda cu ideile sale. Incet, incet a inceput sa castige si bani din asta. A reusit chiar sa isi construiasca singur o casa.

“Is mandra, sa stii ca-s mandra. Foarte mandra is de el!”, spune mama croitorasului.

Doamna Maria are 11 copii. Willy este al 10-lea. Nu le-a putut oferi prea mare ajutor, dar i-a crescut bine, iar acum toti au ajuns pe picioarele lor si sunt alaturi de ea.

Vai si amar pe DN 1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei... Sfaturi pretioase pentru mamici din partea unor medici specializati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x