Antena Căutare

Un TIR incarcat cu orez si fasole a fost lovit de tren in Valcea! Cativa romi au facut rapid "curatenie"

Zeci de oameni care mergeau cu trenul la munca in Valcea si-au vazut, vineri dimineata, moartea cu ochii. Garnitura a lovit un TIR incarcat cu fasole si orez, care a ajuns, printr-un accident nefericit, pe sine. Soferul a apucat sa sara din camion cu doar cateva minute inainte sa vina trenul. Altfel, ar fi fost strivit intre fiare

Un scrasnet cumplit de roti i-a speriat de moarte pe cei 20 de navetisti aflati in tren. Oamenii s-au trezit de-a valma unii peste altii. Ca printr-o minune, nimeni nu a fost ranit.

Soferul TIR-ului a apucat sa iasa din cabina cu doar cateva minute inainte sa vina trenul. I-a facut semne disperate conductorului sa opreasca, dar in zadar. Din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului, intr-o curba, si a ramas pe calea ferata.

Camionul a fost tarat pe sine 200 de metri. Tone intregi de fasole si orez s-au imprastiat pe calea ferata. S-au gasit insa multi care sa faca repede curatenie. Peste 18 tone de fasole au fost "curatate" de cativa romi.

Dupa aproape trei ore, camionul a fost luat de pe sine, iar traficul pe calea ferata reluat.

Harta elevilor olimpici ai Romaniei... Dosarul fiului Sorinei Placinta va fi rejudecat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x