Antena Căutare

UPDATE! Panica pe aeroporturile din Romania si Italia! O companie low-cost a primit o amenintare cu bomba

O amenintare cu bomba a creat panica pe aeroporturile din Romania si Italia! 6 avioane care se indreptau din peninsula spre Otopeni au fost verificate de specialistii anti-tero. In timp ce in Italia, sute de romani asteptau in aeroporturi sa se intoarca acasa, in Romania, pasagerii unei curse care tocmai aterizase pe aeroportul Henri Coanda au fost verificati la sange. Si-au stat cu emotii

8,30 ora Italiei. Aeroportul din Treviso intra in stare de alerta si este inchis de autoritatie italiene. Un telefon anonim anunta o bomba intr-una din cursele companiei Wizz Air! Imediat alerta este transmisa catre toate aeroporturile din Italia. Mai multe curse erau programate sa decoleze catre Romania.

La Otopeni, Serviciul Roman de Informatii preia starea de alerta! O aeronava aterizase deja pe aeroportul Henri Coanda iar specialistii anti-tero cred ca aceasta este vizata de amenintarea cu bomba. Este cursa Napoli-Otopeni.

In total sase aeronave sunt suspecte pentru autoritati si intra in procedura anti-terorista. Cinci avioane sunt oprite pe aeroporturile din Italia: la Napoli, Treviso si Roma. Un alt avion este preluat si verificat de SRI.

“Wizz Air confirma ca mai multe zboruri cu plecare din Italia spre Bucuresti din aceasta dimineata sunt supuse unor verificari suplimentare de securitate ale autoritatilor”, se arata intr-un comunicat Wizz Air

La Bucuresti, 160 de pasageri sunt blocati pe aeroport. In Italia, peste 500 de romani asteapta sa ajunga acasa. Pirotehnistii au verificat bagajele, pasagerii si interiorul aeronavelor.

Toti pasagerii au asteptat mai bine de doua ore ca bagajele lor sa fie verificate. In final, amenintarea s-a dovedit a fi una falsa. Misteriosul "terorist" este vanat acum de autoritatile italiene.

Poleiul a provocat o serie de accidente in Baia Mare... Cristian Cioaca isi va petrece primul Craciun dupa gratii. Fiul lui si-a revazut bunica dupa trei ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x