Antena Căutare

UPDATE! Buzau: Incendiul care a cuprins o cisterna plina cu o tona GPL a fost stins

200 de persoane au fost evacuate dupa ce o cisterna plina cu o de tona de GPL a luat foc intr-o zona industriala din Buzau.

UPDATE 16.00: Incendiul care a cuprins o cisterna plina cu o tona GPL a fost stins, iar pericolul exploziei, eliminat. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apa si spuma, actionand initial pentru racirea si stingerea rezervoarelor.


Totodata, a fost reluat si traficul rutier pe DN 2 B la iesirea din municipiul Buzau spre localitatea Spataru a fost reluat.

Focul a izbucnit in momentul in care la cisterna incarcata cu combustibil se faceau verificari tehnice si s-ar fi produs o scanteie, a declarat prefectul Paul Beganu, potrivit Mediafax.

Seful ISU Buzau, Danut Nicolae, a declarat ca cisterna a luat foc in momentul in care soferul facea o manevra de reparare a unui tambur langa o supapa.


UPDATE 12:20 - Pericolul de explozie de la Buzau s-a mai diminuat si pompierii vor incepe in curand sa stinga incendiul



"Butelia de pe acel camion nu mai are presiunea mare de la inceput. Acum, doua echipaje de interventie de la ISU amplaseaza dispozitive, pentru a incepe operatiunea de stingere propriu-zisa din apropierea cisternei", a declarat plt. Vasile Prahoveanu, de la ISU Buzau, intr-o interventie telefonica la Antena 3.







"Suntem in supraveghere. Nu actionam cu nimic pentru ca pericolul este iminent. In orice moment se poate intampla o explozie. Personalul de interventie se afla in siguranta"


Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Buzau, comisar Florina Crucianu, a declarat ca din cauza incendiului traficul pe DN 2 B la iesirea din municipiul Buzau catre localitatea Spataru a fost inchis.

VIDEO! Bataie pe haine Versace, intr-un mall din Bucuresti... Aterizare de urgenta la Bucuresti, dupa ce un pasager a suferit un infarct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x