Antena Căutare

UPDATE! Canalizarile nu fac fata in Capitala: Ploua in metroul de la Romana!

Ploile care s-a abatut de cateva zile asupra tarii si asupra Capitalei au creat probleme mari in trafic, canalizarile cedand de fiecare data in numai cateva minute. Pasajul de la Universitate a fost inundat vineri seara, iar pe mai multe bulevarde si in intersectii se circula cu greutate din cauza apei acumulate.

UPDATE 21:36! Conform Antena3.ro, metroul este blocat la Piata Romana, din cauza ploii. In plus, in statia de metrou Romana, pe langa inundatie a avut loc și un incendiu. Trenurile de metrou functionau pe o singura linie, atat cele catre Piata Unirii, cat si cele dinspre Pipera.

Ploua in metroul de la Romana!



UPDATE 20:20! Mai multe intersectii din Sectorul 2, din zonele Colentina - Doamna Ghica, Mosilor - str. Paleologu si str. Reinvierii - str. Turmelor sunt blocate. De asemenea, troleibuzele 66 si tramvaiele liniilor 5, 16, 21 si 36 nu mai circula in zonele respective.

Si in zona Pasajul Basarab s-a format un ambuteiaj din cauza ploilor.

De asemenea, pe Splaiul Independentei, in zona Parcului Izvor, apa atinge pana la 30 de centimetri, circulatia desfasurandu-se pe un singur sens, conform Adevarul.ro.

Atat in Colentina, cat si in nordul Capitalei, in zona Aviatorilor, masinile si oamenii au avut dificultati mari in a circula.

Intrarea de la statia de Metrou Aviatorilor, inundata!



ANM a emis o avertizare de vreme severa valabila doar pentru Bucuresti, pana la ora 22.00. Avertizarea vizeaza in special jumatatea estica a municipiului Bucuresti. Se vor semnala ploi puternice, iar cantitatile de apa pot depasi izolat 10 l/mp.

Vezi mai jos mai multe imagini cu inundatiile din Capitala!

Foto: Facebook.com/ Cick/ Adevarul

VIDEO! Vijeliile continua sa faca ravagii in toata tara... Directorul Spitalului "Dimitrie Gerota" din Bucuresti, Doru Badescu, a fost numit sef al CNAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x