Antena Căutare

UPDATE! Romania, sub asediul zapezii: DN1 a fost deblocat!

Vezi editia speciala “Romania sub nameti”, azi, la Antena 1 18:45 si 22:00! Ninge viscolit, sub "Cod portocaliu", de aproape 48 de, zapada punand stapanire pe Bucuresti si sudul tarii. 28 de drumuri nationale sunt inchise, Capitala fiind practic izolata prin restrictionarea traficului pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, Autostrada A2 Bucuresti - Lehliu, Centura Bucuresti, DN7 Bucuresti-Pitesti, DN1 Bucuresti - Ploiesti, DN5 Bucuresti - Giurgiu, etc. De asemenea, zeci de curse aeriene de pe aeroporturile Baneasa si Henri Coanda au fost anulate.

UPDATE 14.10: DN1 a fost deblocat! Traficul se desfasoara cu dificultate, cozille de masini intinzandu-se pe mai multi kilometri

UPDATE 13.00: Trafic restrictionat in Bucuresti pentru deszapezire! Vezi lista strazilor!

UPDATE 12.45: O persoana a decedat la Galati din cauza zapezii si a frigului

UPDATE 12.00: A1, A2 si alte 37 de drumuri nationale sunt blocate de zapada. 364 de scoli din mai multe judete au fost inchise

UPDATE 11.00: Codul portocaliu de ninsoare si viscol se prelungeste in unele judete din sudul tarii si dupa ora 18.00 (Calarasi, Braila, Galati si Tulcea)!

UPDATE 10.55: Situatia este dramatica. Armata a fost solicitata sa intervina pe DN1 si A1 pentru a-i salva pe cei blocati

UPDATE 10.45: Trenul InterCity Constanta - Bucuresti Nord, cu trei vagoane, a deraiat intr-o zona de camp din cauza viscolului puternic care a troienit sinele

UPDATE 10.35: Cod portocaliu de ninsoare, in Bulgaria: Granita cu Romania, inchisa!

UPDATE 10.00: Traficul pe DN2 Bucuresti - Urziceni este blocat de peste 20 de ore. Sute de oameni si masini se afla sub nameti!

UPDATE 9.15: Blocaj si pe sine: Zeci de trenuri anulate, intarzieri medii de 1h!

AFLA TOTUL DESPRE INZAPEZIRE INTR-O EDITIE SPECIALA A OBSERVATORULUI "ROMANIA SUB NAMETI" LA ANTENA1, 18.45 SI 22.00!

In ciuda interventiei drumarilor si a jandarmilor, sute de soferi au ramas blocati in trafic ore intregi. Iarna a lovit cu o furie oarba peste tot, dar cea mai grea situatie pare a fi in Buzau. Pe DN85, peste o suta de oameni au ramas captivi in mijlocul nametilor de aproape 14 ore, iar utilajele de deszapezire nu au putut sa-i scoata inca.

VEZI situatia drumurilor in timp real!

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca traficul este restrictionat, din cauza fenomenelor meteo extreme si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa actioneze, pe A1 Bucuresti - Pitesti, A2 Bucuresti - Lehliu, Centura Bucuresti intre A1 si A2, DN 2 Voluntari - Buzau, DN 3 Bucuresti - Calarasi, DN 5B Giurgiu - Ghimpati, DN 1D Albesti Paleologu - Urziceni, DN 22 Ramnicu Sarat - Braila, DN 23A Milcovul - Ciorasti, DN 23B Maicanesti - Codresti, DN 2A Slobozia - Urziceni, DN 2B Buzau - Faurei, DN 2C Buzau - Slobozia, DN 2M Odobesti - Andreiasu de Jos, DN 2N Bogza -Dumbraveni, DN 4 Bucuresti - Budesti, DN 71 Baldana - Ulmi, DN 73 Campulung - Rasnov, DN 61 Ghimpati - Gaesti, DN 1 Centura Bucuresti - Tancabesti, DN 5 Bucuresti - Giurgiu, DN 24D Barlad - Galati, DN 3A Lehliu - Fetesti, DN 3 B Calarasi - Fetesti si DN 21 Calarasi - Slobozia.

Totodata, pe DN 7, pe sensul de mers dinspre Pitesti spre Bucuresti, circulatia a fost restrictionata pentru traficul greu mai mare de 7,5 tone.

Traficul va fi redeschis in functie de evolutia fenomenelor meteorologice. Circulatia se desfasoara in toata tara in conditii de iarna, iar Compania actioneaza pe intreaga retea rutiera.

CNADNR roaga participantii la trafic ca, in perioada urmatoare, sa evite tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

Fostul deputat PRM Nati Meir a incercat din nou sa se sinucida... Buzau: Trei bebelusi au fost salvati din nameti ‎dupa o operatiune riscanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x