Antena Căutare

UPDATE Tanara injunghiata intr-o gara din Brasov se afla in stare grava

O adolescenta a fost atacata cu un cutit si impinsa in fata trenului, in gara din Brasov. Un individ s-a napustit asupra ei si a ranit-o la gat, pana cand un politist si cativa martori au sarit sa o ajute. In invalmaseala creata, copila de 16 ani a fost impinsa pe sine, in fata trenului care se apropia.

Cu cateva clipe inainte de atac, fata de 16 ani statea pe peron fara sa banuiasca ce o asteapta. Ranita la gat si cuprinsa de spaima, adolescenta a privit neputincioasa cum i se apropie moartea. Dar a avut noroc, pentru ca trenul a oprit langa ea. A fost finalul fericit al unei intamplari de cosmar.

Nu stiu ce se intampla ca am niste viziuni”, a spus acesta. Barbatul cu mintea intunecata de halucinatii a folosit cutitul pe care-l avea in mana, fara sa ezite.

“Noroc ca fata avea un fular”, crede unul dintre martori, insa fularul n-a protejat-o de lama cutitului. Agresorul a reusit sa o taie. In ajutorul fetei au sarit atunci mai multi barbati, printre ei si un politist.

In timpul luptei, fata a ajuns pe calea ferata, dar nu a fost lovita de trenul care se apropia. Dupa ce l-au imobilizat pe barbatul care a vrut sa o ucida, martorii au chemat ambulanta. Fata a fost dusa la spital si a intrat direct in sala de operatii, dar starea ei este in continuare grava.

La sectia de politie, atacatorul a ridicat din umeri. Intrebat de unde are cutitul, acesta a raspuns senin ca nu stie. L-a avut in buzunar si s-a “pierdut un pic”.

Barbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca are disceramant. Daca va fi gasit vinovat risca pana la 12 ani de inchisoare.

Atentionare de PLOI si NINSORI, incepand de duminica dimineata. Vezi zonele vizate!... Iasi: S-a urcat atat de beat la volan, incat politistii l-au dus la spital pe brate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x