Antena Căutare

Beneficii uriașe din partea primăriei! Vacanță în străinătate pentru persoanele care își plătesc taxele la timp plătite de stat

Această inițiativă extrem de motivantă a fost luată de către autoritatea locală care dorește ca un număr cât mai mare de cetățeni să fie cu taxele la zi pâna pe data de 31 martie.

Veste excelentă pentru mii de români! Primăria care oferă cadou o excursie în străinătate pentru două persoane pentrtu toți cei care își plătesc taxele și impozitele locale până la această dată

Această inițiativă extrem de motivantă a fost luată de către autoritatea locală care dorește ca un număr cât mai mare de cetățeni să fie cu taxele la zi pâna pe data de 31 martie.

Locuitorii care își plătesc taxele la timp, se vor putea bucura de trei zile de vacanţă, pentru două persoane, pe banii primăriei Cavnic, judeţul Maramureş. Cei care vor achita integral impozitele până la finalul lunii pot câştiga, la tombolă, o excursie de trei zile în Polonia. Ca urmare a acestei iniţiative, locuitorii au fost mult mai receptivi să plătească taxele din timp, astfel în primele două luni ale acestui an în conturile primăriei Cavnic au intrat cu peste 250 de mii de lei mai mult decât în 2018, potrivit Capital.ro.

Ideea organizării unei tombole i-a venit primarului din Cavnic în urmă cu trei ani, după ce administraţia locală nu a mai avut bani să plătească factura de gaz.

“Nu am reuşit să plătim utilităţile la timp şi era să avem blocate, practic, tăiate gazele. Şi, mai mult, după ce am plătit, după două luni jumate, ne-a venit o penalitate de 8.000 de lei, pe lângă factura pe care o aveam de plătit”, a spus Vladimir Petruţ, primarul oraşului Cavnic.

Tradiții de 8 Martie. Ce flori să-i dăruiești de Ziua Femeii și ce e interzis... Cutremur în România! Un nou seism a fost anunțat de specialiști! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x