Vâlcea: 16 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc; au fost descoperite cinci plantaţii de cannabis

Poliţiştii şi procurorii au făcut, marţi, în judeţul Vâlcea, 16 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost descoperite cinci plantaţii de cannabis cu peste 668 de plante.

Poliţiştii şi procurorii au făcut, marţi, în judeţul Vâlcea, 16 percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost descoperite cinci plantaţii de cannabis cu peste 668 de plante.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T - B.T. VÂLCEA, au efectuat 16 percheziţii domiciliare, toate pe raza judeţului, în vederea destructurării unei grupări infracţionale organizate specializate în trafic de droguri de risc. Poliţiştii au descins la locuinţele mai multor persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, fiind puse în executare 16 mandate de aducere”, a anunţat, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că un bărbat de 51 de ani, din Buzău, ar fi constituit un grup infracţional organizat, la care ar fi aderat mai multe persoane.

”Astfel, ar fi pus bazele mai multor culturi de cannabis, iar drogurile obţinute ar fi fost comercializate pe raza judeţului Vâlcea. În urma percheziţiilor, au fost descoperite 5 plantaţii de canabis constituite cu peste 668 de plante în diferite stadii de dezvoltare”, a mai transmis Poliţia Română.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 1,5 kg de cannabis, 23 de comprimate ce par a fi ecstasy, 0,5 g praf alb, 2 ţigarete confecţionate artizanal, 7 grindere, recipiente cu urme de fragmente vegetale, 400 de euro şi 4.480 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de telefoane mobile şi 18 cartele S.I.M., 5 laptop-uri, 3 stick-uri de memorie, 2 carduri S.D., 4 chei auto., 4 ceasuri, documente şi înscrisuri.

Sursa : news.ro

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri