Antena Căutare

Vaslui: Un incediu puternic a izbucnit la principala magistrala de alimentare cu gaz

O mie de familii dintr-un oras din judetul Vaslui si-au petrecut noaptea in frig. Un incendiu puternic a distrus principala magistrala de alimentare cu gaz. Flacarile inalte si caldura emanata au facut aproape imposibila interventia pompierilor, care s-au chinuit mai bine de doua ore sa inlature pericolul. Pe toata durata interventiei, traficul in zona a fost paralizat.

Pompierii au intervenit asemenea unor soldati. Doar intinsi pe burta au reusit sa se apropie indeajuns de mult incendiu si sa indrepte furtunurile spre flacari. Din cauza frigului, insa, unul dintre furtunuri a cedat, fapt ce a ingreunat si mai mult interventia.

Abia dupa o ora si jumatate ei au reusit sa inlature in totalitate pericolul.

“Flacarile erau destul de inalte, intre 10 si 15 metri, la sosirea noastra aici. O temperatura foarte inalta. La 25 de m nu te puteai apropia fara costume de protectie aluminizante”, a declarat Neculai Olaru, seful ISU Vaslui

Pe toata durata interventiei pompierilor, traficul pe Drumul National 15 D, care face legatura intre orasul Negresti si localitatile invecinate, a fost paralizat. Zeci de soferi au fost nevoiti sa astepte ca politistii sa deblocheze soseaua.

Din cauza avariei, aproape o mie de familii, din intregul oras, si-au petrecut noaptea in frig.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unei defectiuni tehnice. Autoritatile au promis ca scolile din Negresti vor fucntiona, astazi, dupa programul normal.

OBSERVATOR SPECIAL: Romanii nu ezita sa-i pocneasca pe cei mici. Telefonul Copilului suna fara oprire... Un braconier a fost impuscat chiar de partenerul de vanatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x