Antena Căutare

Site-ul MAI publică regulile aplicabile de săptămâna viitoare. Mall-urile și restaurantele, posibilă deschidere pe 15 iunie 

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că setul de măsuri care vor intra în vigoare din 15 mai, odată cu starea de alertă în România, va fi înainte supus unei dezbateri publice. Noile reguli vor fi publicate pe site-ul MAI, posibil chiar vineri seara.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, ministrul Marcel Vela a precizat că regulile formulate urmează să fie publicate și vor fi aplicate doar după ce opinia publică va fi de acord cu ele, după o dezbatere.

Citește și: Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

Mall-urile și restaurantele, deschise pe 15 iunie

Cel mai probabil, notează sursa citată, spațiile aglomerate, precum terasele, bisericile, poate chiar mall-urile se vor redeschide o lună mai târziu, în 15 iunie.

"S-ar putea ca măsurile care se propun a fi luate din data de 15 mai să fie puse pe site chiar din această seară. Noi dorim să vedem și feedback-ul și tot ceea ce ține percepția populației, de percepția epidemiologilor, de analiza infecționiștilor, de reacția instituțiilor, astfel încât, până săptămâna viitoare când vom întra în starea de alertă să armonizăm și să structurăm o formă finală", a spus Marcel Vela.

Imagini virale! Italienii ar putea fi închiși din nou în case. Oamenii au umplut străzile, fără mască și nu mai respectă... Experiment bizar făcut de Viorel Cataramă. În ce stare se află omul de afaceri, după ce a îmbrățisat bolanvi de coronavi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x