Antena Căutare

Veste bună pentru români! Încă o sărbătoare națională. Câte zile libere mai sunt până la finalul anului

Ziua de 18 decembrie urmează să fie declarată zi de sărbătoare națională, potrivit unui proiect de lege. Această zi nu va fi însă şi liberă.

Ziua de 18 decembrie urmează să fie declarată zi de sărbătoare națională, potrivit unui proiect de lege. Această zi nu va fi însă şi liberă.

Propunerea legislativă pentru instituirea Zilei Minorităţilor Naţionale din România va ajunge la votul final al senatorilor cu propunere de adoptare și prevede declararea zilei de 18 decembrie ca zi de sărbătoare națională.

Conform propunerii legislative, în ziua de 18 decembrie se va sărbători Ziua Minorităţilor Naţionale din România și se vor organiza manifestări culturale dedicate acestei sărbători.

Proiectul de lege prevede ca ziua de 18 decembrie să devină zi de sărbătoare națională, nu și zi liberă. Zilele de sărbătoare legală în care nu se lucrează sunt stabilite numai prin Codul muncii.

Până la sfârşitul anului românii mai au patru zile libere: 30 noiembrie (Sfântul Andrei);1 decembrie (Ziua Națională a României); 25 și 26 decembrie (prima și a doua zi de Crăciun).

Adio, vreme frumoasă în weekend! ANM a emis ATENŢIONARE METEO: vijelii puternice şi ploaie... Veşti proaste pentru românii care sperau să-şi cumpere locuinţă. Programul Prima Casă ar putea dispărea complet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x